Twarożek z rzodkiewką |
Składniki :
-
* kostka półtłustego twarogu
-
* mała śmietana 12%
-
* cebula czerwona
-
* pęczek rzodkiewki
-
* sól , pieprz , czubryca zielona
Przygotowanie :
Twaróg rozgniatam razem ze śmietaną. Dodaję pokrojoną w drobną kostkę cebulę oraz startą na tarce o grubych oczkach rzodkiewkę. Wszystko razem dokładnie połączyć. Przyprawić do smaku.
mmm, jaka apetyczna kanapunia! mniam!
OdpowiedzUsuńwitam,czy moze pani opisac i wypróbować potrawe śledzi z drzemem
OdpowiedzUsuńnie mogę i nie chcę bo to nie moje smaki :)
Usuńale jeśli Ty się tym zajadasz to daj znać jak smakuje ;)
Uwielbiam taki twarożek :) Najlepiej smakuje na świeżym powietrzu :) !
OdpowiedzUsuńja jadłam wczoraj na śniadanie i był pyszny :)
Usuńojj to moje smaki :) świeże pieczywo i taki twarożek ... mniam !
OdpowiedzUsuń:)
UsuńOj też tak lubię!
OdpowiedzUsuńZapraszam na szaleństwo z szafranem
:) zajrzę na pewno !
Usuń