Kolejny błyskawiczny piątek i kolejna kawa. Tym razem domowa wersja znanej kawy ze Starbucks-a. Polecam nie tylko na jesienne wieczory.
Składniki :
* 2-3 łyżki syropu dyniowego
* podwójne espresso
* pół szklani ciepłego mleka
* bita śmietana
* cynamon
Przygotowanie :
Kawę wymieszać z syropem. Uzupełnić mlekiem. Kawę udekorować bitą śmietaną i cynamonem.
Składniki :
* 2-3 łyżki syropu dyniowego
* podwójne espresso
* pół szklani ciepłego mleka
* bita śmietana
* cynamon
Przygotowanie :
Kawę wymieszać z syropem. Uzupełnić mlekiem. Kawę udekorować bitą śmietaną i cynamonem.
boska kawa! :)
OdpowiedzUsuńPycha! Uwielbiam tę jesienną wariację :)
OdpowiedzUsuń