środa, 8 marca 2017

Warzywa na patelnie z jajkiem i parmezanem

Uwielbiam dania na szybko. Szczególnie warzywa na patelnie. Dzisiaj moja propozycja na takie warzywa podane z sosem na bazie jajka i parmezanu. Koniecznie spróbujcie!

Składniki :
* opakowanie warzyw na patelnie 
* 2 jajka
* 100g startego parmezanu 
* łyżka masła
* sól, pieprz do smaku
Przygotowanie :
Rozpuścić masło na patelni, dodać warzywa. Przesmażyć, przyprawić do smaku. Jajka ubić, dodać ser. Wymieszać. Dodać do ciepłych warzyw. Wymieszać, podawać na ciepło.
 

2 komentarze:

  1. Wygląda wspaniale! Istne arcydzieło :-) Muszę spróbować jak najszybciej. Pozdrawiam i bardzo dziękuje

    OdpowiedzUsuń