Pyszny, delikatny i kolorowy deser, ciasto idealne na każdą okazję. Robi się szybko i równie szybko znika. Zróbcie koniecznie i dajcie znać czy smakowało.
Składniki :
* biszkopt z tego przepisu
* 3 opakowania śnieżki
* 500ml kremówki
* 3 różne galaretki
* łyżka cukru pudru
Przygotowanie :
Biszkopt przekroić na cztery cienkie blaty. Galaretkę rozpuścić w szklance wrzątku, wystudzić. Śnieżkę ubić z kremówką. Podzielić na trzy, dodać tężejącą galaretkę i wymieszać. Ułożyć biszkopt, masę i tak do końca, u góry zostawiamy biszkopt. Ciasto schłodzić w lodówce.
Składniki :
* biszkopt z tego przepisu
* 3 opakowania śnieżki
* 500ml kremówki
* 3 różne galaretki
* łyżka cukru pudru
Przygotowanie :
Biszkopt przekroić na cztery cienkie blaty. Galaretkę rozpuścić w szklance wrzątku, wystudzić. Śnieżkę ubić z kremówką. Podzielić na trzy, dodać tężejącą galaretkę i wymieszać. Ułożyć biszkopt, masę i tak do końca, u góry zostawiamy biszkopt. Ciasto schłodzić w lodówce.
lubimy takie lekkie i kolorowe ciasta:)
OdpowiedzUsuńPrezentuje się pięknie i na pewno pysznie smakuje.
OdpowiedzUsuńpozdrawiam kochana:)
pyszne ciacho :)
OdpowiedzUsuń