Wafle przełożone kajmakiem można jeszcze polać czekoladą i mamy dwie różne wersje do podania. Które Wam bardziej smakują?
Składniki :
* paczka wafli
* masa krówkowa o smaku kokosowym Helio
* masa krówkowa o smaku advocata Helio
* polewa i dekoracja mleczna Helio
Przygotowanie :
Wafle przekładamy masą. U mnie dwa smaki. Przykrywamy szczelnie folią spożywczą, dociskamy deseczkami i odstawiamy na noc. Wafle polewamy rozpuszczoną polewą i odstawiamy na 20 minut do przestygnięcia. Kroimy w prostokąty.
Smaczna propozycja :) Domowe wafle najlepsze ;D
OdpowiedzUsuńMi smakują każde spod Twioich rączek. :)
OdpowiedzUsuńdziękuję ślicznie! :)
Usuńjutro będę robić te wafle :D
OdpowiedzUsuńzrób koniecznie :)
UsuńProste i pyszne ;) Pozdrawiam, gingerbreath.blox.pl
OdpowiedzUsuńdziękuję i zaglądam do Ciebie :)
UsuńA jak je najlepiej przechowywać...
OdpowiedzUsuńu mnie nie zostają , więc nie przechowuje, ale szczelnie zamknięte w pudełku na pewno przetrwają
Usuń