Kolejna przystawka na zbliżającą się Wielkanoc. Tym razem pyszne jajka z kremowym awokado. Polecam!
Składniki :
* 3 jajka ugotowane na twardo
* połowa dojrzałego awokado
* łyżka majonezu
* sól, pieprz
* sok z cytryny
* szczypiorek
Przygotowanie :
Jajka przekroić na pół i wyciągnąć żółtka. Rozgnieść je widelcem razem z awokado i majonezem. Przyprawić i skropić sokiem z cytryny. Dodać posiekany szczypiorek. Nadziać jajka. Posypać rzeżuchą.
Składniki :
* 3 jajka ugotowane na twardo
* połowa dojrzałego awokado
* łyżka majonezu
* sól, pieprz
* sok z cytryny
* szczypiorek
Przygotowanie :
Jajka przekroić na pół i wyciągnąć żółtka. Rozgnieść je widelcem razem z awokado i majonezem. Przyprawić i skropić sokiem z cytryny. Dodać posiekany szczypiorek. Nadziać jajka. Posypać rzeżuchą.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz