czwartek, 14 listopada 2013

Grzanki czosnkowe

Idealny dodatek do zup czy sałatek. Sprawdzą się zawsze. Są szybkie i proste w przygotowaniu.
grzanki   czosnkowe
 
 
Składniki :
  • * bagietka
  • * 4 łyżki oliwy 
  • * ząbek czosnku
 
 
Przygotowanie :
Bagietkę pokrojoną w małe kanapki nacieramy oliwą oraz czosnkiem. Odstawiamy na 20 minut. Opiekany na suchej patelni bądź w piekarniku uważając by czosnek nam się nie spalił.

6 komentarzy:

  1. Idealne to jakiejś sałatki lub jajecznicy :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ojooj, uwielbiam czosnek i mogłabym go jeść w każdej ilości :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Uwielbiam takie grzaneczki, a czosnek mogłabym jeść codziennie, gdyby nie te zapachy potem... ;)

    OdpowiedzUsuń