czwartek, 24 kwietnia 2014

Krem do bruschetty z czarnych oliwek - recenzja

Jak wiecie ja uwielbiam oliwki. Czarne wręcz idą u mnie kilogramami, bo i ja i S je lubimy. Dodaję je często do pomidorów, makaronu czy sałatek.





Dostałam do recenzji krem z czarnych oliwek od sklepu mantini24.pl
Byłam pewna że to coś dla mnie i faktycznie się nie myliłam. Ten krem jest idealny do bagietki. Smakuje i na zimno i na ciepło.
Myślę, że wykorzystam go też do pizzy czy wytrawnych babeczek.
Jeśli lubicie takie smaki to bardzo polecam ten krem do bruschetty z czarnych oliwek.
Z nim szybko przygotujecie smaczną kolację. 




Więcej znajdziecie na stronie sklepu mantini24.pl w dziale kremy warzywne.

9 komentarzy:

  1. Uwielbiam takie smaki, a wytrawne babeczki to idealny pomysł do takiej pasty :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Oooo kocham czarne oliwki :) Ależ mnie intryguje, aż zgłodniałam :)

    OdpowiedzUsuń
  3. robiłyśmy kiedyś pastę z czarnych oliwek :) ciekawi nas taki krem :) mniam

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. gdybym znała włoski to bym się pokusiła o domową wersję :)

      Usuń
  4. zdecydowanie coś dla mnie :))))

    OdpowiedzUsuń
  5. Pieczywa nie jadam, ale pastę wykorzystałabym np. do sosu. Brzmi świetnie i mam nadzieję, że naprawdę tak smakuje :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ja uwielbiam oliwki, oliwę i mnie smakowała :) niewiele zostało, ale będę chciała wykorzystać ją jeszcze do babeczek :) wytrawnych

      Usuń